EVGuru.nl is in het leven geroepen omdat we van mening zijn dat het veel lastig is om goede informatie te vinden over elektrische auto’s. De informatievoorziening is momenteel incompleet, gedateerd en in sommige gevallen zelfs onjuist.

Tijd voor een tegengeluid, nu steeds meer mensen geïnteresseerd raken in elektrisch rijden. De techniek ontwikkelt zich razendsnel, waardoor ook de informatie constant blijft veranderen. Bij EVGuru zijn we gefascineerd door deze ontwikkelingen, waardoor we goed op de hoogte zijn van de huidige stand van zaken. Ook kijken we vooruit naar wat ons op korte termijn wellicht te wachten staat.

Ons doel is om jou zo goed mogelijk te informeren over de huidige ontwikkelingen en de mogelijke toekomstige technologieën. We benaderen deze kwesties vanuit optimisme en enthousiasme en zullen daarbij ook zeker de plank wel eens misslaan. Toch proberen we de ruis weg te filteren en jou enkel te voorzien van relevante informatie.

We zijn er niet om jou te overtuigen elektrische auto’s ook geweldig te vinden, maar slechts als informatievoorziening die jou in staat stelt om zelf beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Oprichters van EVGuru.nl

Ps. Kun je het antwoord op je vraag nergens op onze site vinden? Stel je vraag op Twitter met de vermelding @EVGuruNL en we zullen proberen je vraag te beantwoorden via Twitter of een artikel!